Hygiënische Lobbenpompen

De hygiënische lobbenpompen en draaizuigerpompen van Q-pumps zijn hoogwaardige en hygiënische pompen en worden geleverd met 3A, FDA en EHEDG certifcering. Ze zijn zeer robuust en betrouwbaar voor het verpompen van zowel dunne als dikke producten, met of zonder vaste delen. De lobbenpompen van Q-pumps worden geleverd met een RVS tandwielkast voor toepassing in een hygiënische en sanitaire omgeving.

Het ontwerp van Q-pumps is volledig gelijk aan Ampco lobbenpompen met opbouw uit dezelfde materialen en dezelfde hoogwaardige kwaliteit.

De lobbenpompen en onderdelen van Q-pumps zijn volledig en 1 op 1 uitwisselbaar met die van Waukesha en Wright. Zo zijn de Q-pumps ZP1 pomp en onderdelen 100% uitwisselbaar met de Waukesha Universal 1 en Wright TRA10. Voor de Q-pumps ZP2 & ZP3 geldt hetzelfde: de Waukesha Universal 2 en Wright TRA20 kunnen hierdoor vervangen worden. De Waukesha U2 en Wright TRA20 pompen kunnen ook door ons geüpgraded worden naar een Q-pumps ZP3 niveau conform EHEDG en langere levensduur op de onderdelen door betere kwaliteit.

ZP1 hygiënische lobbenpompen

ZP1 hygiënische lobbenpompen

ZP1 serie hygiënische lobbenpompen - draaizuigerpompen in hoogwaardige materialen met 3A en FDA certificering. De ZP serie van Q-pumps is volledig gelijk aan de Ampco ZP serie.

Max. debiet100m³/u
Max. temp-40°C tot 150°C
Max. druk15 bar
ZP2 hygiënische lobbenpompen

ZP2 hygiënische lobbenpompen

Q-pumps ZP2 serie hygiënische lobbenpompen - draaizuigerpompen in hoogwaardige materialen met 3A, FDA en EHEDG certificering. De ZP serie van Q-pumps is volledig gelijk aan de Ampco ZP serie.

Max. debiet100m³/u
Max. temp-40°C tot 150°C
Max. druk34 bar
ZP3 hygiënische lobbenpompen

ZP3 hygiënische lobbenpompen

De ZP3 draaizuigerpompen van Q-pumps wanneer de hoogste kwaliteit benodigd en EHEDG certificering een vereiste is. Volledig uitwisselbaar met Ampco ZP3 pompen en bestaande Waukesha en Wright pompen kunnen omgebouwd worden naar een ZP3 van Q-pumps.

Max. debiet100m³/u
Max. temp-40°C tot 150°C
Max. druk34 bar
Lobbenpomp revisie

Lobbenpomp revisie

Met Q-pumps hebben wij een groot leveringsprogramma van reserveonderdelen voor diverse merken. Ook voor een volledige pomp revisie of pomp upgrade naar betere materialen en grotere hygiëne kunt u bij ons terecht.