Elektrisch gedreven membraanpompen

De elektrische membraanpomp is energiezuinig alternatief voor de perslucht aangedreven membraanpompen en zijn ook zeer flexibel inzetbaar. De elektrische gedreven membraanpompen hebben hun eigen elektrische aandrijving waardoor een compressor niet meer nodig is. Deze aandrijving zorgt er ook voor dat de elektrische membraanpomp een energiezuinige pomp is zonder verliezen in een perslucht systeem. De inzetbaarheid van elektrisch gedreven membraanpompen is tenminste net zo flexibel als de confentionele membraanpomp. Door de uitgebreide keuze uit bouwmaterialen zijn de elektrisch gedreven membraanpompen inzetbaar in de chemie, vuilwater verwerking, petrochemie en nog vele andere toepassingen waarbij dikke vloeistoffen en vloeistoffen met vaste delen. Ook zijn deze pompen door het verdringerkamer principe droog zelfaanzuigend tot 8 meter in natte toestand.

Er zijn voor vele modellen met diverse certifcaten leverbaar zoals een AtEx certificering voor een explosie veilige omgeving maar ook een AtEx certficaat als het gaat om de vloeistof wat uitzonderlijk is. Tevens modellen geschikt voor de voedingsindustrie conform FDA certificaat.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op

Elektrische Membraanpomp

Elektrische Membraanpomp

Elektrische mechanische membraanpompen, als alternatief voor de lucht gedreven membraanpomp. De hogere aanschafprijs zult u zeker terug verdienen in de vele male lagere energie rekening. Zowel pomphuizen als membranen in verschillende materialen leverbaar.

Max. debiet120 m³/uur
Max. druk8 bar
Libellula

Libellula

Elektrische membraanpompen van Caffini, voor vuilwater, chemische en voedingstoepassingen.

Max. debiet50m³/u
Max. druk15 mwk
Elektrische membraanpomp

Elektrische membraanpomp

Robuuste elektrische membraanpomp van Feit, voor dunne, dikke en vuile vloeistoffen. Elektrische membraanpompen en onderdelen van FEIT zijn uit voorraad leverbaar.

Max. debiet120 ltr/min
Max. druk7 mvk
Elektrisch gedreven membraanpomp

Elektrisch gedreven membraanpomp

Nieuwe elektrisch gedreven membraanpomp van Tecno-Matic. Door hoogwaardige materialen grote chemische resistentie. Energie zuinig en eenvoudig in gebruik.

Max. debiet100 l/min.
Max. druk3 bar
Elektrische membraanpomp van Dellmeco

Elektrische membraanpomp van Dellmeco

Elektrische membraanpompen van Dellmeco hebben een laag energie verbruik door de elektrische aandrijving. Groot inzetgebied door een grote variëteit aan beschikbare pompmaterialen.

Max. debiet650 l/min
Max. temp120°C
Max. druk6 bar