Vatpompen

PF Serie

PF Serie

De PF serie is de meest gebruikte vatpomp en heeft een unieke dubbele aanzuigwaaier. Pomp voor alle agressieve vloeistoffen, ook voor AdBlue. De PF serie vatpompen zijn leverbaar met een AtEx certificaat en voor de voedingsindustrie met conform FDA certificering.

Max. debiet150 l/min.
Max. temp105° C
Max. druk2.4 bar
EF serie

EF serie

De EF vatpompen voor het overpompen van kleine hoeveelheden chemische vloeistoffen. Ook vatpompen werkend op 12 volt accu.

Max. debiet64 l/m
Max. temp-18°C tot 100°C
SP Series

SP Series

SP serie industriële vatpompen van Standard pump, leverbaar in diverse materialen en lengtes. De SP serie vatpompen zijn zeer divers inzetbaar en eenvoudig in gebruik. De maximum viscositeit die deze vatpompen kunnen verpompen is 1500cPs.

Max. debiet132 l/m
Max. temp80°C
Max. druk2,2 bar
SP-EX Series

SP-EX Series

SP-EX serie industriële vatpompen van Standard pump, is de oplossing wanneer explosie gevaar aan de orde is. De maximum viscositeit die deze vatpompen kunnen verpompen is 1500cPs.

Max. debiet132 l/m
Max. temp80°C
Max. druk2,2 bar
SP-700 Serie

SP-700 Serie

SP-700 serie worm excenter vatpompen voor het verpompen van vloeistoffen met een hoge viscositeit. Deze positieve verdringerpompen zijn snel te reinigen door eenvoudige schroef demontage van de pompbuis.

Max. debiet45 l/m
Max. temp148°C
Max. druk12 bar
HVDP Serie

HVDP Serie

De HVDP reeks zijn positieve verdringer vatpompen met een uniek “Camlock” koppeling systeem voor snel reinigen van de pomp. Pompbuis en as zijn uitgevoerd in 316 SS. Keuze uit mechanische afdichtingen (carbon ceramiek) of pakking. Zeer geschikt voor dikvloeibare, neutrale en agressieve vloeistoffen.

Max. debiet32 l/min.
Max. temp82° C
Max. druk9 bar
BT Serie

BT Serie

De BT vatpompen is geschikt voor dikke vloeistoffen tot 15000 cP. Vatpomp met weinig slijtdelen en een eenvoudig ontwerp voor gemakkelijk gebruik.

Max. debiet38 l/min.
Max. temp93° C
Max. druk6 bar
Luchtgedreven vatpompen en Mixers

Luchtgedreven vatpompen en Mixers

Lucht gedreven Vatpompen en Mixers

Max. debiet0- 125 l/min
Max. temp120
Max. druk12 bar
Flux pompen

Flux pompen