skip to Main Content

NM Process pumps BV.

Ervaren professionals van NM Process Pumps BV

Was u vast klant bij NM Process Pumps BV, en kon u daar terecht voor de aanschaf van een membraanpomp of membraanpomp onderdelen voor uw bedrijf? Dat begrijpen we, want bij deze deskundige professionals kon u altijd terecht voor betrouwbare adviezen. Dit advies was altijd gebaseerd op de te verpompen media, en uw wensen als klant. Ook voor onderhoud en reparatie stonden de specialisten van NM Process Pumps BV voor u klaar met een ook voor bedrijfszekerheid, en lange levensduur en een hoog rendement. Als merkonafhankelijke serviceorganisatie had NM Process Pumps BV als enige doel om zo goed mogelijk in uw wensen te voorzien. Dit werd niet alleen gedaan met adviezen, maar ook door het verzorgen van preventief onderhoud, conditiebewaking, het repareren van pompen en het leveren van onderdelen voor alle pompsystemen. NM Process Pumps BV handelde vanuit een moderne en efficiënte werkplaats van waaruit zij klaar sonten om al uw vragen over de pompen te beantwoorden. Nu NM Process Pumps BV de deuren gesloten heeft, is de pompindustrie een gepassioneerde en ervaren leverancier van kwaliteitsproducten kwijt. Als klant van NM Process Pumps kunt u nu voor nieuwe membraanpompen, onderdelen en betrouwbaar advies terecht bij MOES Pompen. 

Levering van hoogwaardige membraanpompen

NM Process Pumps BV leverde hoogwaardige membraanpompen zoals de FTI Air en de NPF Nomad. Membraanpompen zijn zeer flexibel in gebruik, omdat ze een groot aanbod aan vloeistoffen kunnen verpompen zoals chemicaliën, vuilwater en viskeuze vloeistoffen. Ze werken door middel van pompkamers die verkleinen en vergroten, en zo vloeistof volumetrisch verplaatsen. Daarom vallen zij onder de groep verdringerpompen. Omdat de luchtgedreven membraanpomp geschikt is voor zo veel vloeistoffen is hij gemakkelijk in te zetten. Voor de aanschaf van de FTI Air of de NPF Nomad kunt u nu terecht bij MOES Pompen. 

Groot aanbod aan onderdelen

NM Process Pumps BV leverde niet alleen membraanpompen zoals de FTI Air en de NPF Nomad, maar ook membraanpomp onderdelen. Zo werd onder andere geleverd voor: 

  • Wilden® membraanpompen: robuuste pompen met een groot aantal opties voor behuizing en elastomeren.
  • Sandpiper® membraanpompen: een merk dat pompen fabriceert met een innovatieve instelling en waarbij kwaliteit en gebruiksgemak hoog in het vaandel staan.</li>
  • Versa-Matic® membraanpompen: pompen met een betrouwbare werking en slechts een gering aantal onderdelen, waardoor ze voor een scherpe prijs leverbaar zijn.
  • Blagdon® membraanpompen: de non-stalling luchtschuif van deze pompen heeft een zeer eenvoudig design, waardoor de kans op storingen enorm verkleind wordt.
  • Yamada® membraanpompen: een lijn van luchtgedreven membraanpompen waarbij continue ontwikkeling van een zo compleet mogelijk aanbod centraal staat.

Ook voor hoogwaardige membraanpomp onderdelen kunt u nu terecht bij MOES Pompen.

Neem contact op

Heeft u verdere vragen, of zou u graag advies willen over de aankoop van een hoogwaardige en kwalitatieve luchtgedreven membraanpomp, of membraanpomp onderdelen, maar ging u voorheen altijd naar NM Process Pumps BV? De professionals van MOES Pompen helpen u graag verder. Neem hiervoor contact met ons op via 072-5620979, of stuur een mail naar info@moespompen.nl. Ook kunt u het online contactformulier invullen, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.
Back To Top