skip to Main Content

De QP3 draaizuigerpompen van Q-pumps zijn hoogwaardige hygiënische pompen die zeer robuust en betrouwbaar zijn. De draaizuigerpompen QP3 serie zijn zeer geschikt voor het verpompen van zowel dunne als dikke vloeistoffen waarbij ook vaste delen verpompt kunnen worden. Q-pumps QP3 pompen en onderdelen zijn volledig uitwisselbaar met de Waukesha Universal ® 3, Ampco ® ZP3 en Wright ® TRA30.

Met een front loaded seal en een speciaal ontwikkeld pompdeksel worden dode ruimten ter plaatse van de asafdichting en deksel vermeden. Door het unieke ontwerp blijven de gunstige pompeigenschappen van de draaizuigerpomp behouden. De QP3 Lobbenpomp heeft bij viscositeiten van 200cP geen interne verliezen meer.

De Q-pumps QP3 draaizuigerpompen zijn volledig uitwisselbaar met andere bekende merken zoals de Waukesha ® Universal 3, Ampco ® ZP3 en de Wright ® TRA30. De Waukesha U2, Ampco ® ZP2 en Wright TRA20 pompen kunnen ook door ons geüpgraded worden naar een QP3 / EHEDG niveau.

Draaizuiger QP3 pompen zijn standaard opgebouwd met een RVS tandwielkast, 17-4PH (RVS 630) hogedruk assen voor een uiterst stabiel as opstelling. Tevens zijn de tandwielen met schuine vertanding voor een stillere werking en grotere sterkte. De QP3 serie pompen zijn 3A en EHEDG gecertificeerd en opgebouwd conform FDA .

Specificaties
Max. debiet 100m³/u
Max. temp -40°C tot 150°C
Max. druk 34 bar
Max. viscositeit 0,5 tot 200.000mPas
Mail ons
Bel ons
Back To Top