skip to Main Content

De ZP3 draaizuigerpompen van Q-pumps zijn hoogwaardige hygiënische pompen die zeer robuust en betrouwbaar zijn. De ZP3 serie pompen zijn zeer geschikt voor het verpompen van zowel dunne als dikke vloeistoffen waarbij ook vaste delen verpompt kunnen worden. Q-pumps ZP3 pompen en onderdelen zijn volledig uitwisselbaar met de Waukesha Universal 2 en Wright TRA20.

Met een front loaded seal en een speciaal ontwikkeld pompdeksel worden dode ruimten ter plaatse van de asafdichting en deksel vermeden. Door het unieke ontwerp blijven de gunstige pompeigenschappen van de draaizuigerpomp behouden. De ZP3 heeft bij viscositeiten van 200cP geen interne verliezen meer.

De Q-pumps ZP3 draaizuigerpompen zijn volledig uitwisselbaar met andere bekende merken zoals de Waukesha Universal 2 en de Wright TRA20. De Waukesha U2 en Wright TRA20 pompen kunnen ook door ons geüpgraded worden naar een ZP3 niveau.

ZP3 pompen zijn standaard opgebouwd met een RVS tandwielkast, 17-4PH (RVS 630) hogedruk assen voor een uiterst stabiel as opstelling. Tevens zijn de tandwielen met schuine vertanding voor een stillere werking en grotere sterkte. De ZP3 serie pompen zijn 3A, FDA en EHEDG gecertificeerd.

Specificaties
Max. debiet 100m³/u
Max. temp -40°C tot 150°C
Max. druk 34 bar
Max. viscositeit 0,5 tot 200.000mPas
Mail ons
Bel ons
Back To Top