Doseerpomp

Een doseerpomp is de oplossing wanneer er met een grote nauwkeurigheid een vloeistof moet worden verpompt of geïnjecteerd in een systeem. De doseerpompen van Doseuro zijn uitgevoerd als plunjerpomp of plunjer membraanpomp, in zowel mechanische en hydraulische uitvoering.

Door de grote verscheidenheid aan mogelijke bouwmaterialen is voor elke vloeistof de juiste doseerpomp te leveren. Waarbij het doseren van schone, abrasieve en chemische, agressieve vloeistoffen tot de mogelijkheden behoren. Verder kunnen de doseerpompen met een AtEx certificaat of volgens API normering geleverd worden en in diverse aandrijvingen.

Ook leveren wij doseerpompen in tandwiel uitvoering, zie tandwielpompen.

Wij leveren diverse merken doseerpompen, waaronder Doseuro, IWAKI, ProMinent, enz.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op

 

SDP serie

SDP serie

SDP serie Solenoïde doseerpompen van Doseuro zijn uitermate geschikt voor de dosering van kleine capaciteiten bij een relatief lage druk. Uitvoerbaar in diverse materialen voor het pomphuis en met verschillende aanstuur mogelijkheden.

Max. debiet22 ltr/u
Max. druk20 bar
A serie

A serie

Doseerpomp van Doseuro A series is een type plunjerpomp doseerpomp. Leverbaar in divers materialen voor zowel pomphuis als de kleppen, zittingen en afdichtingen. Doseuro pomp

Max. debiet1458 l/u
Max. druk250 bar
D serie

D serie

Doseerpomp van Doseuro, D series is een type plunjermembraan doseerpomp. Voor vloeistoffen die licht vervuild zijn en dosering bij een lage druk.

Max. debiet1400 l/u
Max. druk10 bar
FM serie

FM serie

FM serie doseerpomp van Doseuro is een mechanische membraan uitvoering. Deze doseerpomp is voor kleine capaciteiten en lage drukken.

Max. debiet47 l/u
Max. druk10 bar
B en BR serie

B en BR serie

B en BR serie doseerpompen zijn de aangewezen pomp wanneer een zeer nauwkeurige dosering is vereist. Hydraulisch bediende membraan en leverbaar met een inwendig veiligheidsventiel.

Max. debiet1068 l/u
Max. druk20 bar
SD serie

SD serie

SD serie doseerpomp van Doseuro is een Sandwich diafragma doseerpomp voor extra zekerheid in uw doseerproces. Uitvoerbaar met inwendige overstort en membraanscheur detectie.

Max. debiet1068 l/u
Max. druk40 bar
A-I en SD-I serie

A-I en SD-I serie

A-I en SD-I doseerpompen zijn gebouwd volgens API norm 675. Doseerpomp voor schone, vuile, abrasieve en chemische vloeistoffen.

Max. debiet3800 l/u
Max. druk250 bar