skip to Main Content

De vatpomp ook wel vatenpomp, staafpomp of containerpomp genoemd, zijn uitermate geschikt voor het eenvoudig en veilig overpompen van chemische en agressieve vloeistoffen vanuit een vat of IBC container. Onze vatpompen zijn geschikt voor vloeistoffen die dun vloeibaar zijn tot vloeistoffen met een zeer hoge viscositeit. Tevens zijn vatpompen eenvoudig in gebruik en handig wanneer kleine hoeveelheden afgevuld of verpompt moeten worden. Ook wat betreft veiligheid is een vatpomp vaak de juiste oplossing wanneer gevaarlijke stoffen verpompt moeten worden of wanneer AtEx van toepassing is. Voor de voedingsmiddelenindustrie hebben wij ook staafpompen met een FDA certificering in ons leveringsprogramma om aan de huidige eisen te voldoen.

Vatpompen kunnen Batch-matig gebruikt worden of wanneer vooraf ingestelde hoeveelheden verpompt moeten worden Hiervoor zijn vatpompen met Batchsystemen leverbaar voor zowel dun als dik vloeibare vloeistoffen. Deze systemen maken afvullen eenvoudig, nemen werk uit handen en zijn uiterst nauwkeurig.

Wij hebben diverse vatpompen, in verschillende materialen leverbaar. Ook voor een snelle levering vanuit onze vatpomp voorraad. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Mail ons
Bel ons
Back To Top