skip to Main Content

Vatpomp ook wel staafpomp of containerpomp genoemd zijn uitermate geschikt voor het eenvoudig en veilig overpompen van chemische en agressieve vloeistoffen vanuit een vat of IBC container. Deze vatpompen zijn geschikt vloeistoffen die dun vloeibaar zijn tot vloeistoffen met een zeer hoge viscositeit. De vatpompen zijn eenvoudig in gebruik en handig wanneer kleine hoeveelheden afgevuld of verpompt moeten worden. Ook wat betreft veiligheid is een vatpomp vaak de juiste oplossing wanneer gevaarlijke stoffen verpompt moeten worden of wanneer AtEx van toepassing is. Voor de voedingsmiddelenindustrie hebben wij ook vatpompen met een FDA certificering in ons leveringsprogramma om aan de huidige eisen te voldoen.

Wanneer Batch-matig of vooraf ingestelde hoeveelheden verpompt moeten worden, zijn er Batchsystemen leverbaar voor zowel dun als dik vloeibare vloeistoffen. Deze systemen maken afvullen eenvoudig, nemen werk uit handen en zijn uiterst nauwkeurig.

Wij hebben diverse vatpomp modellen in verschillende materialen leverbaar vanuit voorraad. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Mail ons
Bel ons
Back To Top