skip to Main Content

Een verdringerpomp is een positieve verplaatsingspomp en werkt door verkleining en vergroting van de pompkamer. Door dit werkingsprincipe zijn verdringerpompen droog zelfaanzuigend.

Verdringerpompen worden veelal gebruikt voor het verpompen van hoog viskeuze producten. Ook bij hoge drukken met een relatief kleine capaciteit zijn verdringer pompen de oplossing. Daar waar productschade moet worden voorkomen is een verdringer pomp een goede keus.

Onze verdringerpompen zijn leverbaar met de volgende aandrijvingen: elektrisch, lucht en hydraulisch. Deze aandrijvingen zijn alle met een ATEX certificaat leverbaar, voor de omgeving waar de pomp in komt te staan en zelfs met Atex certificering in pomp (natte deel).

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op

Verdringerpomp nodig?

Heeft u voor uw proces een verdringerpomp nodig? Laat u dan adviseren door Moes Pompen. Wij leveren voor allerhande toepassingen en industrieën uiterst kwalitatieve pompen. Denk aan membraanpompen, slangenpompen, wormpompen, tandwielpompen, doseerpompen en lobbenpompen. Daarnaast bent u bij ons meteen aan het juiste adres voor reparaties en onderhoud aan uw pomp. Dit maakt van ons uw allround partner op het gebied van pompen. Benader ons voor meer informatie over uw gewenste verdringerpomp.

Ontdek waarvoor een verdringerpomp geschikt is

Een verdringerpomp is een positieve verplaatsingspomp. De werkwijze van de pomp houdt kortweg gezegd voortdurende verkleining en vergroting van de pompkamer in. Door dit werkingsprincipe zijn verdringerpompen droog en zelfaanzuigend. Verdringerpompen worden veelal gebruikt voor het verpompen van hoog viskeuze producten. Ook bij hoge drukken met een relatief kleine capaciteit zijn verdringerpompen de oplossing. Daar waar productschade moet worden voorkomen, is dit soort pomp tevens een goede keus. Onze verdringerpompen zijn leverbaar met de volgende aandrijvingen: elektrisch, lucht en hydraulisch. Deze aandrijvingen zijn allen met een ATEX certificaat leverbaar voor de omgeving waar de pomp in komt te staan en zelfs met Atex certificering in de pomp (het natte deel).

Dit zijn onze diverse soorten verdringerpompen

Voor elke industrie, elke toepassing en elk middel dat u wilt verpompen, is een bepaalde pomp het meest geschikt. Weet u nog niet precies welke pomp het beste past in uw situatie? Laat onze specialisten u dan adviseren. Wij nemen u graag mee in de wereld van de verdringerpompen. Zo leveren wij onder andere:

  • Doseerpompen
  • Lobbenpompen
  • Impellerpompen
  • Slangenpompen
  • Tandwielpompen
  • Membraanpompen
  • Wormpompen (monopompen)

Heeft u al een idee waar u naar op zoek bent, maar staat die variant niet in bovenstaande lijst? Neem dan gerust contact met ons op. De kans is erg groot dat wij u alsnog kunnen helpen aan uw gewenste verdringerpomp.

Benader ons bij interesse in een verdringerpomp

Heeft u voor uw werkzaamheden, situatie of proces een verdringerpomp nodig? Benader dan de specialisten van Moes Pompen. Wij bespreken graag met u waar u de pomp voor nodig heeft. Dan stellen wij naar aanleiding daarvan een passend advies op over de meest geschikte pomp. U bereikt ons door te bellen naar 072-5620979, stuur een e-mail naar info@moespompen.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Dan helpen wij u spoedig aan uw gewenste verdringerpomp.

Mail ons
Bel ons
Back To Top