skip to Main Content

Veelzijdige industriële slangenpomp

Bij MOES Pompen vindt u alle soorten pompen die benodigd zijn voor weg- en waterbouw, scheepsbouw, industrie en brandbestrijding. Zo hebben wij ook Albin slangenpompen in ons assortiment. Naast het leveren van diverse topmerken slangenpompen, zijn wij ook het adres voor professioneel advies over de door ons geleverde producten. Wij hanteren in alle gevallen een snelle levertijd van uw bestelling. Wij zijn ook het adres voor reserveonderdelen voor de slangenpompen van Albin. MOES Pompen is uw allround partner voor reparatie, onderhoud en installatie van Albin slangenpompen. Onderstaand ziet u een overzicht van de Albin slangenpompen in ons assortiment.

Albin slangenpomp Moes Pompen

Kenmerken van de Albin slangenpomp

Albin is een Franse producent van peristaltische pompen en peristaltische slangen. De Albin slangenpompen staan bekend om uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Waarvoor gebruikt u een Albin slangenpomp?

  • Doseren van stoffen in de pharmaceutische industrie
  • Doseren van (viskeuze) vloeistoffen in de voedingsindustrie
  • Waterbehandeling

Albin Slangenpomp ALH-serie

De Albin slangenpomp uit ALH-serie is een robuuste industriële slangenpomp. De pomp is droog zelfaanzuigend en ideaal voor het verpompen van abrasieve, bijtende, afschuifgevoelige en hoog-viskeuze vloeistoffen. De Albin slangenpompen zijn flexibel inzetbaar en hebben vele toepassingsmogelijkheden. Zo zijn de slangenpompen inzetbaar in bijvoorbeeld de chemische industrie, voeding, vuilwaterverwerking, papierindustrie en mijnbouw. Door de perfect volumetrische flow kunnen deze slangenpompen ook ingezet worden als doseerapplicatie. De Albin slangenpompen hebben een droog aanzuighoogte van 9,8 meter en zijn zeer geschikt bij gebruik met lange zuigleidingen. Tevens een laag geluidsniveau <70dB op 1 meter afstand, eenvoudig in onderhoud, in draairichting omkeerbaar en twee jaar fabrieksgarantie. Pompslang is gemaakt van hoogwaardig samengestelde rubbers. Albin slangen gaan tot 30% langer mee en zijn uitwisselbaar met elk merk pompslangen

Slangenpomp Moes Pompen

Albin Slangenpomp ALP-serie

De lagedruk slangenpomp uit de ALP-serie van Albin is zeer geschikt voor het verpompen van vervuilde, chemisch agressieve en viskeuze vloeistoffen. De slangenpompen is droog zelfaanzuigend. De pompen lopen droog zonder dat schade ontstaat aan pompslang of het aandrijfwerk. De ALP-serie slangenpompen zijn er met zowel elektrische en hydraulische aandrijvingen met Atex certificaat. Met het uitgebreide aanbod Albin pompslangen is er altijd een materiaal geschikt voor de vloeistof die verpompt moet worden. De pompslangen zijn ook leverbaar voor de voedingsindustrie en komen in dat geval met een FDA certificaat.

Albin slangenpomp ALH CIP-serie

Albin slangenpomp met de mogelijk om de slang te reinigen door middel van het CiP (Clean in Place) principe. Door de vrijkomende schoenen van de pompslang is er een vrije doorstroming door de pompslang heen voor optimale inwendige reiniging. Het vrijkomen van de loopschoenen op de slang realiseert u door de draairichting te keren, waardoor met een simpel mechanisme de sloffen wegdraaien van de pompslang. Deze slangenpompen kunnen we leveren met FDA-certificaat voor de levensmiddelen industrie. Ook de leidingaansluitingen kunnen we leveren in een hygiënische uitvoering, waaronder DIN 11841 en Tri-clamp.

Contact met MOES Pompen

Wilt u meer weten over ons aanbod Albin slangenpompen? Neem dan contact met ons op via 072-5620979, of mail naar info@moespompen.nl. Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook. Wij vertellen u graag meer over het assortiment Albin slangenpompen bij MOES Pompen.

Mail ons
Bel ons
Back To Top