skip to Main Content

Schakel MOES Pompen in voor de Bredel Slangenpompserie

Bij MOES Pompen vindt u alle soorten pompen die benodigd zijn voor weg- en waterbouw, scheepsbouw, industrie en brandbestrijding. Zo hebben wij een ruim aanbod Bredel slangenpompen. Naast het leveren van topkwaliteit slangenpompen, kunt u bij ons terecht voor professioneel advies over de door ons geleverde producten. Wij hanteren in alle gevallen een snelle levertijd van uw bestelling. Wij zijn ook het adres voor reserveonderdelen voor de slangenpompen van Bredel. MOES Pompen is uw allround partner voor reparatie, onderhoud en installatie van Bredel Slangenpompen.

Bredel Slangenpomp Moes Pompen

Bredel slangenpompserie

De Bredel serie slangenpompen met het gepatenteerde direct-gekoppelde ontwerp combineert alle voordelen van de conventionele constructie met vrij aseinde en het ‘ ‘close-coupled’ principe. De robuuste naaf met daarop de rotor, bevindt zich in het hart van de slangenpomp. De grote, dubbele lagers vangen de krachten in de pomp centraal op. Door de slangenpomp direct te koppelen aan de pompaandrijving zijn de koppeling, uitlijning en zware fundatieplaat overbodig. De direct-gekoppelde Bredel slangenpomp is verkrijgbaar met een zeer compacte planetaire of een conventionele aandrijving met behulp van een elektrische, hydraulische of pneumatische motor.

Bredel APEX-serie slangenpompen

De nieuwe Bredel APEX-serie slangenpompen zijn de opvolgers van de SPX-serie. Deze slangenpompen zijn zeer geschikt voor het verpompen van abrasieve, shear gevoelige, hoog- en laag viskeuze en corrosieve vloeistoffen. De nieuwe slangenpompen zijn ontworpen op basis van het unieke en gepatenteerde, direct-gekoppelde Bredel-ontwerp. Dit ontwerp bevat zwaar uitgevoerde lagers in het hart van de pomp waardoor de lagers van de aandrijving niet overmatig belast worden. De zeer compacte APEX-aandrijving is direct uitgelijnd met het pomphuis. Een bufferzone beschermt de tandwielkast van de slangenpomp. Het pomphuis van gegoten aluminium is voorzien van holtes, waardoor het pomphuis stijver en lichter in gewicht is en het een betere koeling heeft. Daardoor kunt u hogere toerentallen draaien, zowel continu als onderbroken. De vier soorten speciaal ontwikkelde slangen (NR, NBR, EPDM, CSM) gaan tot 40% langer mee. Dat scheelt enorm in de onderhoudskosten en ‘down-time’ wordt hierdoor tot een minimum beperkt.

Bredel Duplex slangenpomp

De Bredel Duplex-slangenpomp heeft twee pompkoppen die op een aandrijving zijn gemonteerd. Deze pomp kan een hoge capaciteit bereiken met veel minder vermogens- en ruimtebehoefte dan twee afzonderlijke pompen.

Bredel DuCoNite slangenpomp

Met de Bredel DuCoNite slangenpomp kunt u de meest agressieve vloeistoffen verpompen.
De Bredel DuCoNite slangenpomp verwerkt diverse media, zoals natriumhypochloriet, titaniumdioxide, natriumhydroxide, katalysatoren, zwavelzuur, kalkslurry, zure vloeistoffen, oplosmiddelen en harsen.

Bredel Slangenpomp Moes Pomp

Bredel CIP Slangenpomp

De Bredel CIP 40 en Bredel CIP 50 slangenpompen met wegklapbaar nokkensysteem zijn inzetbaar voor ‘Cleaning-in-Place’-toepassingen. Deze pompen zijn ideaal voor hygiënische processen of toepassingen waar regelmatige reiniging nodig is. De SP-modellen worden geleverd met optionele terugtrekkende schoenen voor intensieve reiniging van uw systeem.

Contact met MOES Pompen

Wilt u meer weten over de Bredel slangenpompen? Neem dan contact met ons op via 072-5620979, of mail naar info@moespompen.nl. Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook. Wij vertellen u graag meer over het assortiment Bredel Slangenpompen bij MOES Pompen.

Mail ons
Bel ons
Back To Top