skip to Main Content

Meertraps centrifugaalpompen, wanneer een hoge opvoerhoogte of persdruk nodig is, bij relatief lage capaciteit. De meertraps centrifugaalpompen zijn er in verticale en horizontale uitvoering. Pompmaterialen zijn doorgaans in RVS met een gietijzeren voet, waarbij de verticale meertraps centrifugaalpompen ook leverbaar zijn in volledig RVS met RVS voet.

Meertraps centrifugaalpompen zijn centrifugaalpompen met meerdere waaiers, elke waaier voegt een bepaalde druk toe. Door het gebruik van meerdere waaiers kan de vloeistof onder een steeds hoger opbouwende druk de drukleiding verlaten.

Meertrapspompen zijn zeer geschikt voor het opvoeren van (schoon) water. Deze pompen zijn dus ook vaak terug te vinden in druk verhogende installaties in flatgebouwen en bij industriële en commerciële activiteiten. Tevens zijn er modellen beschikbaar met speciale afdichtingen en materialen, geschikt voor chemicaliën.

Neem voor meer informatie over onze meertraps centrifugaalpompen, gerust contact met ons op.

Verticale Meertraps Centrifugaalpompen RVS

Verticale meertraps centrifugaalpompen

Verticale meertraps centrifugaalpompen zijn centrifugaalpompen met meerdere waaiers, elke waaier voegt een bepaalde druk toe. Door het gebruik van meerdere waaiers kan de vloeistof onder een steeds hoger opbouwende druk de drukleiding verlaten. Verticale meertrapspompen zijn zeer geschikt voor het…

Lees meer
Mail ons
Bel ons
Back To Top