skip to Main Content

MSVKC Serie

OMSCHRIJVING: Verticale magneetgekoppelde kunststof pomp genereert hoge druk bij lage flow, heeft een laag energieverbruik. 2 verticale uitvoeringen beschikbaar: standaard uitvoering voor diepe putten gelaste uitvoering voor gasdichte aansluiting. Uitwisselbare onderdelen. TOEPASSINGEN: Chemische processen. AANBEVOLEN VOOR: Hoog agressieve vloeistoffen, chemicaliën,…

Lees meer

VKC Serie

OMSCHRIJVING: Verticale sealloze magneetgekoppelde kunststof pompen kunnen uitstekend droog lopen, wanneer ze uitgevoerd zijn met carbon lagerbussen. De pompen van de reeks VKC onderscheiden zich door een volledig verzegelde kolom wat voorkomt dat er microbellen ontstaan en emissies verhindert. Uitwisselbare…

Lees meer

CGV en CGV-N/S Serie

Verticale centrifugaalpompen geschikt om corrosieve vloeistoffen te verpompen die vaste deeltjes bevatten. Deze verticale centrifugaalpompen van Affetti zijn compact en sterk gebouwd, leverbaar met een semi open waaier of met gesloten waaier voor toepassing in hete vloeistoffen. De elektra motor…

Lees meer

CMV en CLV Serie

Verticale centrifugaalpompen geschikt om corrosieve vloeistoffen te verpompen die vaste deeltjes bevatten. Deze verticale centrifugaalpompen van Affetti zijn compact en sterk gebouwd, leverbaar met een semi open waaier of met gesloten waaier voor toepassing in hete vloeistoffen. De pomp as…

Lees meer

AK Serie

OMSCHRIJVING: Verticale centrifugaal pomp voorzien van mechanical seal. Duurzame RVS constructie. TOEPASSINGEN: Chemische processen, sproeien, transportpomp. Voor koeltorens, farmaceutische processen AANBEVOLEN VOOR: Brandstoffen, agressieve schoonmaakmiddelen, oplosmiddelen, vuil water.

Lees meer

AV Serie

OMSCHRIJVING: Verticale centrifugaal pomp voorzien van mechanical seal. Duurzame RVS constructie. Voor een grote opvoerhoogte. TOEPASSINGEN: Chemische processen, sproeien, transportpomp. Voor koeltorens, farmaceutische processen AANBEVOLEN VOOR: Brandstoffen, agressieve schoonmaakmiddelen, oplosmiddelen, vuil water.

Lees meer

Vind bij ons de juiste centrifugaalpomp

Heeft u voor uw werkzaamheden een verticale centrifugaalpomp nodig? Bekijk dan eens het assortiment van Moes Pompen. Wij leveren, repareren en onderhouden allerhande verticale pompen. Wij leggen u graag meer uit over de verticale centrifugaalpomp.

Ontdek ons assortiment verticale centrifugaalpompen

Voor de volgende verticale pompen kunt u bij ons terecht:

  • MSVKC en VKC serie
  • CGV en CGV-N/S serie
  • CMV en CLV serie
  • AK serie
  • AV serie

Wanneer kiezen voor een centrifugaalpomp uit de (MS)VKC serie?

Als u werkt met hoog agressieve vloeistoffen, chemicaliën, zuren en hoog corrosieve stoffen, dan is een pomp uit de (MS)VKC serie zeer geschikt. Deze verticale magneetgekoppelde kunststof pomp genereert hoge druk bij lage flow en heeft een laag energieverbruik.
Hij is leverbaar is een standaard uitvoering voor diepe putten en in een gelaste uitvoering voor een gasdichte aansluiting.

Kies voor een centrifugaalpomp uit de CGV(-N/S) serie

Voor het verpompen van corrosieve vloeistoffen die vaste deeltjes bevatten, zijn de pompen uit deze serie zeer geschikt. Deze centrifugaalpompen zijn zeer compact en sterk gebouwd. Ze zijn leverbaar met een semi open waaier of met een gesloten waaier voor toepassing in hete vloeistoffen. De elektromotor is verbonden door middel van een elastische koppeling.

Kom meer te weten over de CMV en CLV series

Deze centrifugaalpompen zijn ook geschikt om corrosieve vloeistoffen te verpompen die vaste deeltjes bevatten. Ook wat de kracht, stabiliteit en leveringsopties betreft, zijn deze pompen gelijk aan die uit de CGV(-N/S) serie. Wat anders is aan deze centrifugaalpompen, is dat de pompas en -motor van deze pompen direct met elkaar zijn gekoppeld.

Wanneer kiezen voor een centrifugaalpomp uit de AK serie?

Voor in koeltorens of bij farmaceutische processen zijn de pompen uit de AK serie zeer geschikt. Deze pompen kunnen moeiteloos brandstoffen, agressieve schoonmaakmiddelen, oplosmiddelen en bijvoorbeeld vuil water sproeien, chemisch processen en transporteren.
Deze verticale pomp is voorzien van mechanical seal in een duurzame RVS constructie.

Schaf een pomp uit de AV serie aan

Deze centrifugaalpomp is ook voorzien van mechanical seal in een duurzame RVS constructie. En net als de pompen uit de AK serie zijn deze centrifugaalpompen zeer geschikt voor het processen, sproeien en transporteren van onder andere water, schoonmaakmiddelen en brandstoffen. Kies voor een pomp uit de AV serie als u naar een product zoekt voor een grote opvoerhoogte.

Koop bij ons de geschikte verticale centrifugaalpomp

Weet u al precies welke verticale centrifugaalpompen u nodig heeft? Bel naar 072-5620979, stuur een mail naar info@moespompen.nl of vul ons online contactformulier in. Of vraag naar advies over uw gewenste verticale centrifugaalpomp.

Mail ons
Bel ons
Back To Top