skip to Main Content

Zelfaanzuigende vuilwaterpompen leverbaar in verschillende material en aandrijving waaronder ook diesel gedreven zelfaanzuigende centrifugaalpompen.

Deze zelfaanzuigende vuilwaterpompen zijn zeer divers inzetbaar.

Pompen zijn geschikt voor: afvalwater, ,schoonwater, zeewater, bodem drainage, aannemers (zie brochure contractors).

Zelfaanzuigende vuilwaterpomp

Zelfaanzuigende centrifugaalpomp voor het verpompen van schone en vervuilde vloeistoffen, ook het verpompen van abrassieve vloeistoffen is geen probleem. Vaste delen in de vloeistof is geen probleem tot 76mm. De gesmeerde mechanical seal maakt drooglopen mogelijk. Deze zelfaanzuigende vuilwaterpompen geschikt…

Lees meer

Koop bij ons de juiste centrifugaalpomp

Bent u op zoek naar een bepaalde zelfaanzuigende centrifugaalpomp? Dan bent u bij Moes Pompen aan het juiste adres. Wij zijn al jaren actief als leverancier van diverse zelfaanzuigende pompen. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor reparaties en onderhoud. Neem contact met ons op over uw gewenste zelfaanzuigende centrifugaalpomp.

Voor iedere toepassing een geschikte centrifugaalpomp

Zelfaanzuigende pompen zijn leverbaar in verschillende materialen. Ook zijn er diverse opties mogelijk in aandrijving, waaronder diesel gedreven. Wat deze pompen al helemaal ideaal maakt, is dat ze zijn zeer divers inzetbaar zijn. Elke centrifugaalpomp uit deze collectie is geschikt voor onder andere afvalwater, vuil water, schoon water, zeewater en bodem drainage. Geef aan ons door waarvoor u een pomp nodig heeft. Dan gaan wij direct voor u op zoek naar een optimaal passende variant. Lees verder om alvast meer te ontdekken over de eigenschappen van een zelfaanzuigende pomp.

Ontdek de eigenschappen van zelfaanzuigende centrifugaalpompen

Voor het verpompen van schone en vervuilde vloeistoffen is een zelfaanzuigende centrifugaalpomp zeer geschikt. Ook het verpompen van abrasieve vloeistoffen is geen probleem. Zelfs als er vaste delen in de vloeistof zitten, leveren deze pompen geen problemen op tot 76mm. De gesmeerde mechanical seal maakt drooglopen mogelijk. De overige specificaties voor deze centrifugaalpomp gelden als volgt:

  • Maximaal debiet: 1200 m³/hr
  • Maximale opvoerhoogte: 5,5 bar
  • Materiaal: gietijzer en RVS 316

Vraag ons om advies als u wilt weten welke specificaties het meest geschikt zijn voor uw situatie.

Kies voor de juiste toepassing van een centrifugaalpomp

Een zelfaanzuigende pomp wordt meestal droog boven of naast de vloeistof geplaatst. De pomp evacueert daar alle lucht. Het vacuüm dat daardoor wordt gecreëerd, zuigt lucht aan
in de centrifugaalpomp die aldaar wordt gemengd met de vloeistof die al in het pomphuis zit. Dit mengsel van lucht en vloeistof wordt vervolgens naar de afvoerzijde toe gedreven. Aan deze afvoerzijde scheidt de lucht zich weer van de vloeistof. De vloeistof valt dan, als gevolg van de hogere zwaartekracht, terug en wordt hergebruikt in de zuigzijde via een kleine doorgang. Is alle lucht geëvacueerd? Dan wordt de vloeistof gepompt.

Schaf bij ons uw gewenste zelfaanzuigende centrifugaalpomp aan

Heeft u interesse in een bepaalde zelfaanzuigende pomp uit onze collectie? Bel naar 072-5620979, stuur een mail naar info@moespompen.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij helpen u graag aan de juiste zelfaanzuigende centrifugaalpomp.

Mail ons
Bel ons
Back To Top