skip to Main Content

De kwaliteitsproducten van MOES Pompen

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een hoogwaardige membraanpomp van Dellmeco? Dan kunt u terecht bij MOES Pompen. Wij zijn een verkooppunt met een groot aanbod aan verschillende soorten Dellmeco membraanpompen. Deze worden onder andere ingezet in de weg- en waterbouw, scheepsbouw en industrie en brandbestrijding. In ons brede assortiment aan Dellmeco membraanpompen vindt u gegarandeerd de juiste pomp die de klus kan klaren. U kunt bovendien niet alleen bij ons terecht voor de aanschaf van de pomp, maar wij leveren ook losse onderdelen. Bovendien geven onze experts betrouwbare adviezen over onze producten en beantwoorden zij graag al uw vragen. Bel MOES Pompen, en wij zorgen voor de installatie en het onderhoud van uw Dellmeco membraanpomp.

Efficiënte werking van een membraanpomp

De membraanpompen van Dellmeco zijn zeer flexibel in gebruik, omdat ze veel verschillende vloeistoffen kunnen verpompen, waaronder chemicaliën, vuilwater en viskeuze vloeistoffen. Een membraanpomp is ook uitermate geschikt voor uw bedrijf omdat:

  • het geen asafdichting heeft waardoor de kans op lekkage zeer klein is
  • de pomp droog zelfaanzuigend is
  • een membraanpomp onbeperkt droog mag lopen
  • u met een membraanpomp zeer dunne tot hoog visceuze vloeistoffen kunt verpompen
  • het vloeistoffen met vaste bestanddelen kan pompen

Dellmeco heeft een groot assortiment membraanpompen die elk unieke eigenschappen hebben. Neem daarom eens contact met ons op, wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Membraanpomp Dellmeco bij Moes Pompen

Een Dellmeco membraanpomp

In 2004 is Dellmeco begonnen met het fabriceren van pneumatische en elektro-mechanische dubbele membraanpompen, de AODD en de DME-serie. Het brede scala aan pompen en accessoires kan ingezet worden voor talloze industriële werkzaamheden. De specialisten van Dellmeco zijn altijd bezig met het ontwikkelen van baanbrekende designs in hun eigen fabriek. Daarom staan Dellmeco membraanpompen bekend als toonaangevend in de pompindustrie. De membraanpompen van Dellmeco zijn bovendien voorzien van het internationaal erkende ISO/TUV systeem voor kwaliteitscontrole. Met een pomp van Dellmeco weet u dus dat u een hoogstaand product aanschaft. Het grote assortiment van Dellmeco wordt immers met veel zorg ontwikkeld.

Neem contact op

Heeft u een hoogwaardige membraanpomp nodig om vloeistoffen te verpompen bij de werkzaamheden van uw bedrijf? Met een Dellmeco membraanpomp schaft u gegarandeerd een kwaliteitsproduct aan! U bestelt deze natuurlijk bij MOES Pompen. Wij leveren de Dellmeco pompen snel en onze specialisten zorgen voor een vakkundige installatie. Heeft u nog vragen? Deze beantwoorden wij graag, en we voorzien u bovendien van advies zodat u zeker voor de juist pomp kiest. U kunt ons telefonisch bereiken via 072-5620979, of stuur een mail naar info@moespompen.nl. Ook kunt u het online contactformulier invullen, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug. Met de hulp van MOES Pompen vindt u de beste Dellmeco membraanpomp voor uw bedrijf.

Mail ons
Bel ons
Back To Top