skip to Main Content

Uw partner voor Jessberger vatpompen

Wanneer u op zoek bent naar Jessberger vatpompen, bent u bij MOES Pompen aan het juiste adres. Wij zijn naast leverancier van alle soorten pompen bovendien te benaderen voor de plaatsing, reparatie en het onderhoud aan uw pomp, waaronder de Jessberger vatpompen. Wij zijn uw partner voor alle werkzaamheden aan uw pomp. U kunt natuurlijk altijd contact opnemen met een van onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken.

Jessberger vatpomp

Veilig verpompen van chemische vloeistoffen

Een vatpomp wordt ook wel een staafpomp of containerpomp genoemd. Vatpompen zijn ideaal om chemische en agressieve vloeistoffen over te pompen vanuit een vat of IBC container. De vatpomp is zeer veelzijdig en kan zowel vloeistoffen met hoge als lage viscositeit verpompen. Vooral wanneer er slechts kleine hoeveelheden afgevuld of verpompt moeten worden is een vatpomp erg handig. Bovendien zijn ze eenvoudig te gebruiken. Wanneer er gevaarlijke stoffen verpompt moeten worden of wanneer AtEx van toepassing is, is een vatpomp in de meeste gevallen de juiste oplossing.

Vatpompen van Jessberger

De Jessberger vatpompen

Jessberger is een Duits familiebedrijf met jarenlange ervaring met het produceren van vatpompen. Jessberger vatpompen zijn zowel elektrisch als handmatig te verkrijgen. Jessberger vatpompen worden onder andere ontwikkeld voor het verpompen van:

  • chemicaliën
  • minerale oliën
  • brandbare vloeistoffen
  • geconcentreerde chemicaliën

De Jessberger vatpompen staan bekend om hun uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding die ontstaan is door de jarenlange ervaring van het bedrijf.

Onderhoud en reparatie

Bent u al in het bezit van een Jessberger vatpomp? Dan kunt u ons natuurlijk inschakelen voor het onderhoud. Wanneer u regelmatig onderhoud laat plegen aan uw pomp, verhoogt u de levensduur enorm. Bovendien voorkomt u ook onnodige storingen die voor oponthoud zullen zorgen. Het inschakelen van de specialisten van MOES Pompen scheelt u dan niet alleen verloren tijd, maar ook onnodige kosten. Door de pomp goed te onderhouden hoeft u namelijk ook nog eens minder vaak onderdelen te laten vervangen en voorkomt u reparaties. Is een reparatie toch onvermijdelijk, dan verzorgen wij dit ook voor een eerlijk tarief. Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden van periodiek onderhoud aan uw Jessberger vatpomp te bespreken.

Neem contact met ons op

Kortom, MOES Pompen is uw partner voor de levering, installatie, onderhoud en reparatie van Jessberger vatpompen. Wilt u alle mogelijkheden met een specialist bespreken, of een afspraak maken voor een controle of reparatie van uw pomp? Neem dan eenvoudig contact met ons op door het contactformulier hier op die site in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 072-5620979 of stuur een mail naar info@moespompen.nl. Voor meer informatie over Jessberger vatpompen neemt u contact op met ons op!

Mail ons
Bel ons
Back To Top