skip to Main Content

De kwalitatieve producten van MOES Pompen

Bent u op zoek naar een kwalitatieve elektrische membraanpomp van Dellmeco voor uw bedrijf? Dan bent u bij MOES Pompen aan het goede adres. Wij leveren hoogwaardige pompen voor onder andere weg- en waterbouw, scheepsbouw en industrie en brandbestrijding. Door een breed assortiment aan elektrische membraanpompen zit er altijd een pomp tussen die geschikt is om toegepast te worden bij de werkzaamheden van uw bedrijf. Wij leveren de pompen snel en voorzien u bovendien van professioneel advies van onze ervaren experts. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Ook kunt bij ons terecht voor losse onderdelen van Dellmeco elektrische membraanpompen. Wij zijn uw partner op het gebied van reparatie, onderhoud en installatie van elektrische membraanpompen van Dellmeco.

Dellmeco Moes Pompen

Een energiezuinige elektrische membraanpomp

Een elektrische membraanpomp is een energiezuinig alternatief voor de membraanpomp die aangedreven worden met perslucht. Hierbij wordt namelijk gebruik gemaakt van een compressor, die bij een elektrisch aangedreven membraanpomp niet meer nodig is. Zo gaat er niets verloren in het luchtgedreven systeem. Door de vele ontwikkelingen van de elektrische membraanpomp door bedrijven zoals Dellmeco is hij minstens net zo flexibel inzetbaar als een conventionele membraanpomp. Met de elektrische membraanpomp van Dellmeco is er altijd wel een combinatie te maken zodat chemische aantasting geen rol meer speelt. Met deze hoogwaardige producten is ook het verpompen van vaste delen in de vloeistof geen probleem. Net als de luchtgedreven variant loopt een elektrische membraanpomp geen schade op door drooglopen en kan deze daarom ingezet worden zonder toezicht.

Moes Pompen Dellmeco

De pompen van Dellmeco

Dellmeco is al sinds 2004 fabrikant van pneumatische en elektro-mechanische dubbele membraanpompen, de AODD en DME-serie. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan pompen en accessoires die ingezet kunnen worden voor een groot scala aan industriële werkzaamheden. Door altijd bezig te zijn met het ontwikkelen van nieuwe designs in hun eigen fabriek, zijn de elektrische membraanpompen van Dellmeco toonaangevend in de pompindustrie. De elektrische membraanpompen van Dellmeco worden ondersteund door hun internationaal erkende ISO/TUV systeem voor kwaliteitscontrole. Dellmeco heeft een groot assortiment van toonaangevende producten die met veel zorg ontwikkeld worden.

Neem contact op

Wanneer u een hoogwaardige elektrische membraanpomp nodig heeft om vloeistoffen te verpompen bij de werkzaamheden van uw bedrijf, dan zit u met een Dellmeco elektrische membraanpomp goed! Deze bestelt u natuurlijk bij MOES Pompen. Wij leveren Dellmeco pompen snel, en voorzien u daarbij bovendien van betrouwbare adviezen voor de meest geschikte variant die past bij de werkzaamheden die uw bedrijf uitvoert. Ook voor losse onderdelen van Dellmeco elektrische membraanpompen kunt u bij ons terecht. Neem contact op door te bellen naar 072-5620979, of stuur een mail naar info@moespompen.nl. Ook kunt u het online contactformulier invullen, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug. Bij MOES Pompen adviseren wij u over het vinden van de juiste Dellmeco elektrische membraanpomp voor uw bedrijf.

Mail ons
Bel ons
Back To Top