skip to Main Content

De elektrischgedreven membraanpomp als alternatief voor de perslucht aangedreven membraanpompen, voor een vergaande energie besparing. Deze elektrisch gedreven membraanpompen drijven doormiddel van een elektramotor en tandwielkast direct de membranen aan. Door deze aandrijving is er geen perslucht nodig en dus geen compressor, dit levert een aanzienlijke energie besparing op.

Weinig slijtageonderdelen, lage werkingskosten en eenvoudig in onderhoud, dat is waar de elektrisch gedreven membraanpomp voor staat. De aanschafprijs is vaak maar een fractie van de levenscycluskosten van de pomp.

Er zijn verschillende materialen leverbaar zodat er voor elke toepassing een oplossing mogelijk is. De elektrische membranen zijn met AtEx en FDA certificaat leverbaar. Daar waar hoge AtEx eisen worden gesteld kunnen de elektrische membraanpompen uitkomst bieden, deze zijn namelijk leverbaar met een certificering voor de natte delen wat zeer uitzonderlijk is.

Drie uitvoeringen, één energie zuinig en chemisch resistent idee: EM serie in Metaal, Kunststof en Levensmiddelen uitvoeringen.

Voor meer informatie staan wij u graag te woord.

Specificaties
Max. debiet 120 m³/uur
Max. druk 8 bar

Mail ons
Bel ons
Back To Top