skip to Main Content

Slangenpomp voor de moeilijkste omstandigheden

Bij MOES Pompen vindt u alle soorten pompen die benodigd zijn voor weg- en waterbouw, scheepsbouw, industrie en brandbestrijding. Zo hebben wij Verderflex slangenpompen in ons assortiment. Naast het leveren van diverse topmerken slangenpompen, zijn wij ook het adres voor professioneel advies over de door ons geleverde producten. Wij hanteren in alle gevallen een snelle levertijd van uw bestelling. Wij zijn ook het adres voor reserveonderdelen voor de slangenpompen van Verderflex. MOES Pompen is uw allround partner voor reparatie, onderhoud en installatie van Verderflex slangenpompen.

Verderflex slangenpompen

Verderflex slangenpompen zijn flexibele, betrouwbare slangenpompen met een zeer robuuste constructie waarmee u onder extreme omstandigheden de meest moeilijke vloeistoffen kunt verpompen. De Verderflex slangenpompen leveren topkwaliteit oplossingen voor een breed scala aan problemen in de procesindustrie over de hele wereld.

Verderflex slangenpomp Moes Pompen

Veelzijdige slangenpompen van Verderflex

Naast industriële en hygiënische toepassingen levert Verderflex een range pompen voor de OEM- en laboratoriumtoepassingen. De Smart en Scientific modellen van Verderflex zijn slangenpompen die u eenvoudig kunt programmeren. Dat maakt ze ideaal voor het doseren van chemicaliën, bijvoorbeeld in een laboratoriumomgeving. In het assortiment slangenpompen van Verderflex vindt u ten slotte ook industriële slangenpompen. Deze compacte slangenpompen zijn speciaal ontworpen voor gebruik onder extreme en/of gevaarlijke omstandigheden. Deze slangenpompen hebben meerdere power opties en maken een snelle en eenvoudige slangwissel mogelijk.

Industriële slangenpompen voor de zwaarste vloeistoffen

De industriële Dura- en VF-modellen slangenpompen van Verderflex pompen op een betrouwbare manier de zwaarste vloeistoffen. Ze worden dan ook meestal gebruikt voor het verpompen van slurry met vaste delen in de mijnbouw, de biogas -en afvalwaterindustrie waar zeer schurende, zanderige en viskeuze vloeistoffen verpompt moeten worden.

Nauwkeurig te doseren Verderflex pompen

Verderflex pompen zijn zeer nauwkeurig in doseren. Ze bieden een herhaalbare nauwkeurigheid van ± 1% zonder slip en hebben een vacuümvermogen van 95% of een 9,5m / 31 ‘waterkolom. De grootste Verderflex slangenpomp kan 90m3 / uur of 390 US GPM pompen een druk tot 16 Bar of 230 PSI.

Verderflex slang met langste levensduur

Uiteraard is de slang onmisbaar in elke slangenpomp. De Verderflex slang heeft de langste levensduur in de markt, omdat hij bestand is tegen corrosieve en abrasieve vloeistoffen. U kunt de Verderflex slang gebruiken in alle andere andere merken slangenpompen. Diverse slangmaterialen zijn beschikbaar voor het verpompen van verschillende chemicaliën. Er zijn ook hygiënische slangen leverbaar voor de voedingsmiddelen- en drankindustrie. Deze worden gebruikt in de Original Equipment Manufacture, waar een nauwkeurige dosering is vereist, zoals in (afvul)automaten.

Contact met MOES Pompen

Wilt u meer weten over de Verderflex slangenpompen? Neem dan contact met ons op via 072-5620979, of mail naar info@moespompen.nl. Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook. Wij vertellen u graag meer over het assortiment Verderflex slangenpompen bij MOES Pompen.

Mail ons
Bel ons
Back To Top