skip to Main Content

Op zoek naar een monopomp?

Bent u op zoek naar een kwalitatieve monopomp? Kijk dan eens of u in het assortiment van Moes Pompen iets kunt vinden dat aan uw eisen voldoet. Om uw zoektocht iets te vereenvoudigen, geven wij u graag advies over de eigenschappen, voordelen en toepassingsmogelijkheden van onze wormpompen. Naast het leveren van monopompen, verzorgen wij ook graag reparaties en het onderhoud van excentrische wormpompen. Laat ons u helpen aan uw benodigde monopomp.

MN/MNT Stalen en RVS monopompen

Wormpompen of ook wel monopompen, van de MN/MNT serie, deze monopompen zijn zeer goed inzetbaar voor het verpompen van dikke en vervuilde vloeistoffen waarbij vervuiling van de vloeistof geen probleem is. Onze monopompen zijn leverbaar in vele materialen, voor zowel…

Lees meer

PT/PST Stalen en RVS monopompen

PT/PST serie excentrische wormpomp of ook wel monopomp genoemd. Dit type wormpompen zijn zeer goed inzetbaar voor het verpompen van dikke en vervuilde vloeistoffen. Leverbaar in vele materialen voor zowel de stator als de rotor. Ook in de aandrijving zijn…

Lees meer

PV serie verticale monopompen

De PV serie verticale monopompen zijn in diverse materialen op te bouwen naar gelang de toepassing. Door de verticale bouwvorm zijn deze excentrische wormpompen in te zetten als vatpomp waarbij ook een afsluitende deksel voor het vat een optie is…

Lees meer

PI serie monopompen

De monopompen van CMO zijn er in handige PI serie voor het mixen en verpompen van cement en beton. Deze monopompen met mixer worden geleverd op handige trolley om gemakkelijk te kunnen verplaatsen. Alle onderdelen zijn eenvoudig los te nemen…

Lees meer

Meer informatie over de monopomp

De monopomp, ook wel excentrische wormpomp genoemd, wordt ingezet in vele marktsegmenten, waaronder de voedingsmiddelenindustrie en de petro/chemische industrie. Deze pomp is ideaal voor het verpompen van dikke vloeistoffen, zelfs in samenhang met vaste delen. Deze eigenschap maakt deze pompen ook goed inzetbaar in afvalwaterbehandeling. Het hart van deze excentrische wormpomp bestaat uit de rotor en de stator. De draaiende en radiale beweging van de rotor in de stator zorgt voor een continue verplaatsing van het te verpompen medium. Tezamen met deze verplaatsing wordt ook de druk in het pomphuis verhoogt.

Toepassingsmogelijkheden met monopompen

Monopompen zijn uitermate geschikt voor het verplaatsen van viskeuze vloeistoffen. Bij deze moeilijk verpompbare producten kunt u denken aan bijvoorbeeld:

 • Mest en digestaat
 • Levensmiddelen
 • Oliën en vetten
 • Diervoeders
 • Voedsel

Vraag ons naar meer informatie als u een pomp zoekt voor een specifiek soort verpompbaar materiaal. Wij bieden u graag passend advies over welk soort pomp het beste past in uw situatie.

Profiteer van de vele voordelen van monopompen

Als u een monopomp via ons aanschaft, dan kunt u rekenen op de volgende voordelen:

 • Omkeerbare werking
 • CIP reiniging is mogelijk
 • Hoge drukken zijn mogelijk
 • Zelfaanzuigend, niet drooglopend en zelfontluchtend
 • Capaciteit is direct gerelateerd aan de rotatiesnelheid
 • Minimale beschadiging van het te verpompen medium
 • Makkelijk in onderhoud vanwege weinig componenten

Kortom, monopompen zijn zeer gebruiksvriendelijk, veelzijdig in gebruik en staan garant voor een schoon, sterk en kwalitatief proces. Waar heeft u een wormpomp voor nodig? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Koop bij ons een monopomp

Heeft u voor uw werkzaamheden of situatie een kwalitatieve monopomp nodig? De monopompen die wij leveren zijn zeer betrouwbaar én betaalbaar. Bel voor meer informatie naar 072-5620979, stuur een mail naar info@moespompen.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij helpen u graag aan de juiste monopomp.

Mail ons
Bel ons
Back To Top