skip to Main Content

Op zoek naar een impeller pomp?

Heeft u behoefte aan een kwalitatieve impeller pomp? Benader dan de specialisten van Moes Pompen. Wij hebben in ons assortiment zeer gebruiksvriendelijke, veilige en ingenieuze pompen zitten. Ook als er iets moet gebeuren aan uw pomp, zoals grondig onderhoud of een reparatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom, bij ons zit u goed als het gaat om pompen. Vraag ons direct naar meer informatie over uw gewenste impeller pomp.

Impeller pomp

Impeller pomp Impeller pomp voor laag- als hoog viskeuze vloeistoffen. Zelf aanzuigend over ca. 4 meter. Impeller pompen in RVS of delen in de vloeistof geheel uit kunststof PP, PVDF, PVC en PTFE impellers in vele rubbers, ook met bladen…

Lees meer

Ontdek waarvoor een impeller pomp geschikt is

Impellerpompen zijn geschikt voor viskeuze vloeistoffen, van laag tot hoog. Uiteraard kunt u bij ons ook ATEX gecertificeerde modellen aanschaffen. Op die manier zorgen wij binnen elke toepassingsmogelijkheid voor de juiste pomp. De capaciteit van een impeller pomp gaat tot 35 m³/uur. Ze zijn zeer eenvoudig te gebruiken. Wat deze pompen helemaal prettig in gebruik maakt, is dat ze over maar liefst 4 meter geheel zelfaanzuigend zijn. Wij leveren (delen van de) impeller pompen in RVS, kunststof, PP, PVDF, PVC en PTFE. Daarnaast bestaan onze impeller pompen gedeeltelijk uit vele rubbers. Tot slot is het prettig om te weten dat de bladen afzonderlijk kunnen worden uitgewisseld. Dit maakt het onderhoud, het gebruik en de reiniging uiterst eenvoudig. En de levensduur verhoogt er enorm mee!

Dit zijn de specificaties en voordelen van de impeller pomp

Wij begrijpen dat u wilt weten waarom het verstandig is te kiezen voor dit soort pomp. Hierbij een opsomming van de specificaties en voordelen:

  • Maximale druk: 2,5 bar
  • Maximale debiet: 36 m³/uur
  • Maximale temperatuur: 60° C
  • Maximale opvoerhoogte: 25 meter
  • De pomp hoeft niet gevuld te worden
  • De pomp is makkelijk schoon te maken
  • De pomp is uiterst eenvoudig in gebruik

Wilt u nog meer waardes of voordelen ontdekken over deze ingenieuze pompen? Neem dan contact met ons op. Wij lichten u graag in over hoe deze pompen uw proces enorm kunnen vereenvoudigen.

Benader ons voor uw gewenste impeller pomp

Heeft u een prima functionerende impeller pomp nodig? Neem dan contact op met de specialisten van Moes Pompen. Wij leveren, onderhouden en repareren diverse soorten pompen, waaronder impellerpompen. Ook u helpen we graag aan precies die pomp die gemaakt is voor uw proces. Bel direct naar 072-5620979, stuur een e-mail naar info@moespompen.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier, als u meer wilt weten over onze impeller pomp.

Mail ons
Bel ons
Back To Top