skip to Main Content

De Albin pompen gebruiken de Extreme pompslangen van sterke kwaliteit met lange levensduur en hoge chemische resistentie. Deze pompslangen zijn ook leverbaar voor de Bredel slangenpompen en ook Verderflex Blackmer, Abaque, Delasco en diverse andere merken.

De Albin Extreme pompslangen voor elk merk slangenpomp, worden onder hoge eisen en onder nauwkeurige toleranties gefabriceerd. Deze Extreme serie aan pompslangen is ook leverbaar voor de voedingsindustrie compleet met een FDA certificering.

Wij hebben diverse pompslangen leverbaar vanuit vooraad voor verschillende merken, mocht de betreffende slang niet op voorraad zijn dan kunt u rekenen op een korte levertijd vanuit de fabriek.

Albin Extreme Pump Hoses

Albin pompen heeft 34 jaar ervaring met hand gemaakte pompslangen en gebruikt alleen de beste rubber kwaliteiten om de hoogste weerstand tegen slijtage te verkrijgen.

Albin Extreem slangen zijn gemaakt van gelijke kwaliteit rubber in alle lagen, een groot verschil vergeleken met de confentionelepompslangen, hiervoor worden veelal verschillende soorten rubbers gebruikt, wat kans geeft op delaminatie tussen de gewapende lagen, wat de levensduur van de slang zal verkorten.

Kijk ook eens bij onze slangenpompen

Mail ons
Bel ons
Back To Top