skip to Main Content

lobbenpomp van hoge kwaliteit

Bent u voor het verpompen van vloeistoffen op zoek naar een Ampco lobbenpomp? Dan bent u bij MOES Pompen aan het juiste adres. Wij zijn uw partner op het gebied van de levering, installatie, onderhoud en reparatie van alle soorten pompen. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden, of de mogelijkheden van een Ampco lobbenpomp voor uw bedrijf? Lees dan verder of neem meteen contact op met een van onze specialisten.

Ampco lobbenpomp

Hoe werkt de lobbenpomp

De lobbenpomp is een positieve verdringerpomp. De pomp werkt volgens het zogenaamde tegengestelde rotor principe. De twee rotoren van de lobbenpomp zijn aan elkaar gekoppeld. Ze draaien tegenovergesteld aan elkaar in het pomphuis. De rotor is voorzien van twee of meerdere nokken. De ene rotor heeft nokken die tijdens het draaien in de kuilen van de ander worden gedrukt. Hierdoor ontstaat de pompende werking.

Ideaal voor kwetsbare vloeistoffen

Lobbenpompen zijn zeer geschikt om vloeistoffen met een hoge viscositeit te verpompen. Ook wanneer de vloeistof kwetsbare delen heeft die niet beschadigd mogen raken. Dit komt doordat de pomp zorgt voor een rustige verplaatsing van de vloeistof. Vaste bestanddelen zijn voor deze pomp geen probleem. Er is geen gevaar van structuurbeschadiging aan het medium. Ten slotte zijn er geen slijtdeeltjes die het product kunnen contamineren. De lobbenpomp wordt niet voor niets regelmatig gebruikt als hygiënische pomp.

Hygiënische lobbenpomp

De lobbenpomp is niet alleen zeer geschikt als hygiënische pomp omdat er geen slijtdeeltjes het product contamineren, maar het onderhoud is ook nog eens zeer eenvoudig. De lobbenpomp heeft zeer veel mogelijkheden voor CIP, ofwel cleaning in place. De pomp staat dan ook niet voor niets bekend om de perfecte reinigingsmogelijkheden.

Moes Pompen Ampco lobbenpomp

Kies een Ampco lobbenpomp

De Ampco lobbenpompen zijn hoogwaardige, hygiënische pompen. Ze zijn robuust en betrouwbaar, en geschikt om zowel dikke als dunne vloeistoffen, met of zonder vaste delen te verpompen. De Ampco lobbenpomp is standaard voorzien van een 3A en EHEDG certificaat. Ze kunnen bovendien uitgerust worden met verschillende configuraties, en zijn daarmee volledig aan te passen aan uw situatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een Ampco lobbenpomp binnen uw bedrijf? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Contact opnemen

Bij MOES Pompen kunt u terecht voor een Ampco lobbenpomp die helemaal bij uw situatie past. Wanneer u meer wilt weten over de levering, installatie, het onderhoud of de reparatie van een Ampco lobbenpomp neemt u eenvoudig contact op door hier op de site ons contactformulier in te vullen. Wij zijn ook telefonisch te bereiken via 072-5620979 of stuur een mail naar info@moespompen.nl. De Ampco lobbenpomp voor uw bedrijf vindt u bij MOES Pompen!

Mail ons
Bel ons
Back To Top