skip to Main Content

Uw partner voor lobbenpomp onderdelen

Heeft u nieuwe onderdelen nodig voor uw Waukesha pomp? Bij MOES Pompen kunt u terecht voor hoogwaardige Waukesha lobbenpomp onderdelen. Bij ons vindt u ook de lobbenpomp onderdelen van Q-pumps. Deze zijn 1 op 1 uitwisselbaar met een groot aantal merken, waaronder Waukesha. U bestelt ze snel en eenvoudig via MOES Pompen. Lees verder wanneer u meer wilt weten over onze Waukesha lobbenpomp onderdelen, of vul het contactformulier in en bespreek de mogelijkheden met onze specialisten.

Waukesha ZP2

Het mechanisme van de lobbenpomp

De lobbenpomp behoort tot de categorie positieve verdringerpomp. Dit betekent dat de pomp werkt volgens het zogenaamde tegengestelde rotor principe. Hierbij zijn twee rotoren aan elkaar gekoppeld, en draaien ze in tegengestelde richting van elkaar in het pomphuis. Elke rotor is voorzien van twee of meer nokken. Tijdens het draaien worden de nokken van de ene rotor in de kuilen van de ander gedrukt. Door deze beweging ontstaat de pompende werking van de lobbenpomp.

Geschikt voor kwetsbare vloeistoffen

Wat de lobbenpomp uniek maakt is het feit dat het gaat om een zeer rustige verplaatsing van de vloeistof. Dit maakt de lobbenpomp uitermate geschikt om kwetsbare vloeistoffen met delen die niet beschadigd mogen worden te verplaatsen. Bovendien is er geen gevaar van structuurbeschadiging aan het medium, en zijn er geen slijtdeeltjes die het product kunnen contamineren. Met de lobbenpomp kunnen vloeistoffen van hoge viscositeit verpompt worden. Ook vaste bestanddelen zijn voor deze pompsoort geen probleem.

De Waukesha lobbenpomp

De Waukesha lobbenpompen zijn niet alleen zeer hygiënisch. Ze hebben een lange levensduur en zijn zeer flexibel in de montage. Daarbij is er een flow in twee richtingen mogelijk. Bij MOES Pompen kunt u, naast de levering en installatie van de pomp zelf, ook terecht voor Waukesha lobbenpomp onderdelen. Op deze onderdelen heeft u altijd 1 jaar fabrieksgarantie op fabricagefouten.

Uitblinker in hygiëne

De lobbenpomp blinkt uit in het onderdeel hygiëne. Niet alleen zijn er geen slijtdeeltjes die het product kunnen contamineren, maar het onderhoud van de pomp is bovendien zeer eenvoudig. Ook zijn er veel mogelijkheden voor CIP, ofwel cleaning in place. De pompen van Waukesha worden gekenmerkt door geavanceerde sanitaire technologie.

Waukesha lobbenpomp MOES pompen

Eenvoudig contact opnemen

Uw Waukesha lobbenpomp onderdelen bestelt u dus gewoon bij MOES Pompen. U kunt ons eenvoudig benaderen door het contactformulier hier op de site in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden door te nemen. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 072-5620979 of stuur een mail naar info@moespompen.nl. Bij MOES Pompen vindt u altijd de juiste Waukesha lobbenpomp onderdelen!

Mail ons
Bel ons
Back To Top