skip to Main Content

Schakel MOES Pompen in voor uw Zwets pomp

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar hoogwaardige ZW pompen? Dan bent u bij MOES Pompen aan het juiste adres. Of het nu gaat om weg- en waterbouw, scheepsbouw of industrie en brandbestrijding. Wij bieden u een breed assortiment aan van diverse geconstrueerde Zwets pompen. Maak uw keuze uit diverse maten en soorten. Naast dat wij binnen een snelle tijd leveren, zorgen wij ook voor professioneel advies. Zo weet u zeker dat u de juiste pomp aanschaft voor uw organisatie. Ook kunt u ons inschakelen voor Zwets reserveonderdelen. Wij zijn uw allround partner op het gebied van reparatie, onderhoud en installatie van Zwets pompen.

Informatie over Zwets pompen

Zwets Werkendam is een bekend bedrijf dat ruim vijftig jaar bezig was met het ontwikkelen en leveren van pompen. Deze organisatie leverde diverse pompen met een label van onder andere ZW-pompen. Sinds 2017 is het bedrijf niet meer werkzaam, vandaar dat u nu terecht kunt bij MOES pompen. Wij leveren voor allerhande toepassingen en industrieën uiterst kwalitatieve pompen. Denk daarbij aan circulatiepompen, standaard pompen, hoge-druk-pompen en dompelpompen. Zelfs voor Zwets pomponderdelen kunt u bij ons terecht. Wilt u ook gelijk de benodigde onderdelen laten monteren? Of wenst u periodiek onderhoud? Neem contact met ons op voor uw ZW pomp.

Ontdek onze hoogwaardige kwaliteit pompen

Bij MOES Pompen staan wij enkel voor een hoogwaardige kwaliteit. Dit betekent dat onze systemen lang mee gaan en veilig en eenvoudig in gebruik zijn. Weet u niet precies welke pomp het meest geschikt is voor uw bedrijf? Wij adviseren u graag met het vinden van de juiste pomp. Tevens bieden wij onderhoud en reparatie van alle type pompen. Wij geven u dan meer informatie over de capaciteit, de werking en de aandrijving van de pomp. Bent u ook benieuwd naar de kosten? Dan stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op. Wat ook goed is om te weten, is dat onze Zwets pompen gecertificeerd zijn. Zo bent u verzekerd van een veilig en hygiënisch apparaat en pomp onderdelen.

Interesse in een ZW pomp of reserve onderdelen? Bel of mail direct

Wilt u voor uw werkzaamheden een hoogwaardige Zwets pomp aanschaffen? Of wenst u professioneel advies van een van onze specialisten? Wij bespreken graag uw wensen met u. Ook voor ZW pomponderdelen kunt u direct contact opnemen via 072-5620979, stuur een e-mail naar info@moespompen.nl of laat uw gegevens achter via ons online contactformulier. Wij voorzien u graag van hoogwaardige reserve onderdelen, pomp onderdelen en van een gewenste Zwets pomp.

Mail ons
Bel ons
Back To Top