skip to Main Content

ALP slangenpompen zijn lagedruk slangverdringerpompen van Albin en zijn zeer geschikt voor het verpompen van vervuilde, chemisch agressieve en viskeuze vloeistoffen.
Slangenpompen zijn droog zelfaanzuigend en hebben de eigenschap dat ze droog kunnen lopen en vaste delen kunnen verpompen, zonder dat er schade ontstaat aan pompslang of het aandrijfwerk. Door het gebruik van rollen in plaats van sloffen, om de pompslang in te drukken, hebben de ALP slangverdringerpompen een lager energieverbruik.
De ALP slangenpompen kunnen in zowel elektrische en hydraulische aandrijvingen geleverd worden, beiden met Atex certificaat.
Met het uitgebreide leveringsprogramma van Albin pompslangen is er altijd een materiaal geschikt voor de vloeistof die verpompt moet worden. De pompslangen zijn ook leverbaar voor de voedingsindustrie en komen in dat geval met een FDA en EC 1935/2004 en 2023/2006 certificaat.
Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en een passende offerte, betreft de ALP slangenpompen van Albin.

Kijk voor de hoge druk slangenpompen bij Albin ALH slangenpompen en voor voedingsmiddelen geschikte pompen bij Albin CiP slangenpompen

Specificaties slangenpompen ALP
Max. debiet 13,85 m3/u
Max. druk 4 bar
Materiaal Slang materialen: Neoprene, Varprene, Silicone, Pharmed, Hypalon, EPDM, NR en Nitrile rubber/NBR, FDA gecertificeerde pompslangen leverbaar.
Slangenpompen capaciteiten
Model Max. flow Max. head
ALP 09 140 l/u 4 bar
ALP 13 348 l/u 4 bar
ALP 17 910 l/u 4 bar
ALP 25 2800 l/u 4 bar
ALP 30 5000 l/u 4 bar
ALP 45 13850 l/u

Albin Pump presentatie

Vervangen slang van slangenpomp voor ALP slangenpompen

Mail ons
Bel ons
Back To Top