skip to Main Content

De lobbenpomp van Zeilfelder is de juiste keuze voor een toepassing als Bitumenpomp. Deze lobbenpompen zijn pompen gebouwd met zeer nauwkeurige toleranties. Door deze nauwe toleranties is het mogelijk om hoge drukken, aanzuighoogtes en grote capaciteiten te verkrijgen. Door de extra lagering aan de uiteinden van de assen zijn dit stabiele lobbenpompen die een hoge druk aan kunnen.

De seal uitvoeringen voor de Zeilfelder lobbenpompen zijn zeer divers en geeft voor iedere toepassing de juiste oplossing. De seal keuzes zijn uitgebreid en worden klant specifiek geselecteerd, ook leverbaar met een magneetkoppeling voor een absoluut vloeistofdichte pomp.

De inwendige delen worden vloeistof en klant specifiek uitgevoerd zodat een pomp verkregen wordt die de juiste toepassing heeft voor de applicatie. Waaronder speciale coatings op de onderdelen die slijtage ondervinden, speciale lobben voor handeling van solids en behoud van een zelfde capaciteit onder verschillende viscositeiten, speciale lagering, lagers buiten de vloeistof en vele andere opties. Ook kunnen de lobben en pomphuis met een uitwisselbare slijtplaten uitgevoerd worden al dan niet voorzien van een slijtvaste laag.

Uitvoerbaar met Heating/Cooling Jacket, ingegoten om het pomphuis voor een grote efficiëntie.

De Zeilfelder Bitumenpompen, de pomp voor het verpompen van Bitumen, gevuld Bitumen en asfalt. Uiteraard ook elders inzetbaar waar slijtage een groot probleem is en de levensduur verlengt dient te worden.

De volgende certificeringen zijn mogelijk: API, Atex, Gost-R, TA-Luft, EHEDG, 3-A en FDA.

Kortom een pomp met vele mogelijkheden en toepassingsgebieden. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Specificaties
Max. debiet 1.700 m3/u
Max. temp -60°C tot +450°C
Max. druk 64 bar
Max. viscositeit 10.000.000mPas
Materiaal Gietijzer, Gietstaal, Smeedstaal, RVS, Hastelloy, Brons, Aluminium, Aluminiumbrons, Tantalium, Iridium, Titanium, Keramiek.
Mail ons
Bel ons
Back To Top