skip to Main Content

De elektrische membraanpompen van Dellmeco zijn een energie zuinige variant op de perslucht gedreven membraanpompen en zeer flexibel inzetbaar. Door de elektrische aandrijving is de noodzaak van een compressor niet meer nodig en tevens levert deze elektrische uitvoering een energie besparing op.
Doordat de elektrische membraanpompen in vele materialen leverbaar zijn is de inzetbaarheid van deze pompen groot, er is altijd wel een combinatie te maken zodat chemische aantasting geen rol meer speelt. Ook zijn er AtEx modellen leverbaar waarbij de elektrische membraanpomp opgebouwd is uit geleidende materialen. Ook het verpompen van vaste delen in de vloeistof is geen probleem en goed vergelijkbaar met de perslucht membraanpompen.
Elektrische membraanpompen hebben net als de perslucht uitvoering geen last van schade door drooglopen en zijn hierdoor makkelijk inzetbaar zonder toezicht.
De elektrische membraanpompen zijn zelf aanzuigend tot 8 meter en geschikt voor het verpompen van vele chemicaliën, dikke vloeistoffen of wanneer er vaste delen in de vloeistof aanwezig zijn.

Specificaties elektrische membraanpompen
Max. debiet 790 l/min
Max. temp 120°C
Max. druk 6 bar
Elektrische membraanpompen
Dellmeco Model Max. flow Max. head
DME 15 45 l/min 6 bar
DME 25 65 l/min 6 bar
DME 40 183 l/min 6 bar
DME 50 400 l/min 6 bar
DME 80 790 l/min 6 bar

Mail ons
Bel ons
Back To Top