skip to Main Content
Membraanpromp Kopen RVS 3 Inch

De membraanpompen van FTI Air Finish Thompson zijn hoogwaardig en robuust gebouwde membraanpompen, voor een lange levensduur en een storingsvrij gebruik. Door het gebruik van kwaliteitsonderdelen en een nauwkeurig montageproces is er een fabrieksgarantie van maar liefst 5 jaar op deze luchtgedreven membraanpompen.
Om het gebruiksgemak te onderstrepen is de luchtmotor smerings- en onderhoudsvrij en bevat deze minder onderdelen doordat een Pilot-shaft niet nodig is wegens een doorontwikkeld ontwerp.
Voor de FT serie membraanpompen zijn Polypropyleen, PVDF, RVS en Aluminium de materialen voor de pomphuizen en luchtmotoren. De elastomeren zijn leverbaar in de alle bekende materialen. Voor de PTFE membranen heeft FTI de Full flow membraan ontwikkelt, wat wil zeggen dat er geen flow reductie is met gebruik van deze PTFE membranen. Normaliter is er een reductie van ca. 20% op de flow met PTFE membranen.

Voor explosieveilige omgevingen zijn AtEx membraanpomp modellen leverbaar.

Ook voor de voedingsindustrie zijn er zowel in RVS als kunststof FDA membraanpompen leverbaar. In Polypropyleen is dit mogelijk met de ongevulde/pure PP als bouwmateriaal, wat FDA conform is. De RVS FDA pompen komen met een Tri-clamp aansluiting en gepolijst RVS voor een hygiënisch gebouwde pomp.

Alle membraanpompen worden in de fabriek getest vooraf aan verzending.
Vele modellen en reserve onderdelen zijn bij ons uit voorraad leverbaar.

De brochure en de informatie van FDA voedingspompen zijn te downloaden rechtsonder aan deze pagina.

Neem voor meer informatie over onze membraanpompen, gerust contact met ons op.

Membraanpomp Specificaties
Max. debiet 1150 l/min
Max. temp – 40°C tot 180°C
Max. druk 8,3 bar
Materiaal Polypropyleen, PVDF, Aluminium, RVS, PTFE, Buna, Viton, Santopreen, EPDM, FEP, Polyurethaan, Neopreen en Hyrtel
Membraanpomptypes
Model Max. flow Max. head
FT05 77 l/m 8,3 bar
FT10 212 l/m 8,3 bar
FT15 500 l/m 8,3 bar
FT20 590 l/m 8,3 bar
FT30 1150 l/m 8,3 bar

Mail ons
Bel ons
Back To Top