skip to Main Content

De TM1 serie membraanpompen van Tecno-Matic zijn energiezuinig en vriendelijk in gebruik door de stille werking (68db (A)) en lage pulsatie. Starten en stoppen van de pomp kan eenvoudig door de persleiding af te sluiten of de luchttoevoer te blokkeren. Door de vernieuwde technologie in de luchtmotor start de pomp zonder problemen weer op.

Het lage luchtverbruik wordt gerealiseerd door de vloeistof door het hart van de pomp te laten stromen, minder bochten is minder weerstand. Ook de speciaal ontwikkelde luchtmotor draagt bij in de energie zuinige werking. Door het lage luchtverbruik zijn deze luchtgedreven membraanpompen een interessant alternatief voor elektrisch gedreven pompen en toepasbaar in bijna alle denkbare chemische toepassingen.

Door de “flap valves” zijn deze luchtgedreven membraanpompen in alle standen te plaatsen, ook ondersteboven, zonder speciale aanpassingen. Ook hebben de Tecno-Matic pompen een natte zuighoogte van maar liefst 9 meter.

De TM1 membraanpompen zijn eenvoudig in onderhoud en hebben een lange levensduur op de slijtonderdelen door toepassing van hoogwaardige materialen en een kleine slag van de membranen.

De pompen worden standaard met AtEx certificaat geleverd.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Specificaties
Max. debiet 250 l/m
Max. temp 80°C
Max. druk 8 bar
Max. opvoerhoogte 80 meter
Max. viscositeit 3000cP
Materiaal PP, Aluminium, PEEK, PTFE, Keramiek
Pomptypes
Model Max. flow Max. head
ADF 30 30 l/min 8 bar
ADF 60 60 l/min 8 bar
ADF 120 120 l/min 8 bar
ADF 250 250 l/min 7 bar

Mail ons
Bel ons
Back To Top